Over ons

Wij zijn Nais Brands. Ontstaan in 2019, maar met jarenlange ervaring in de pocket beslist geen nieuwkomers in de kindermode. De zes eigentijdse merken onder één dak: LoFff, Legends22, Lovestation22, Nais Kidswear, Unreal BA6 en Lake Morgan vormen ons portfolio.

Op het hoofdkantoor in het Brabantse Veldhoven worden de ontwerpprocessen van A tot Z doorlopen. Dit begint met het zoeken naar kleurinspiratie, toffe prints, fijne pasvormen, nieuwe materialen en verrassende details. Als we een idee hebben wat we willen uitstralen voor iedere collectie gaat ons team van designers aan de slag en brengen keer op keer de meest originele ontwerpen op tafel.

Het feest kan beginnen wanneer de samples op het hoofdkantoor arriveren: er wordt van alles gedaan om te zorgen dat de gloednieuwe collectie zo goed mogelijk gepresenteerd kan worden. Er worden fotoshoots georganiseerd, brochures ontworpen en afspraken met retailers ingepland in onze showroom. Enthousiaste winkeleigenaren kopen de items van hun favoriete merken in en nog geen jaar later komt de complete collectie aan. Het hele Nais Brands team werkt dan wekenlang enorm hard om de orders te pakken en verzenden naar meer dan 100 fysieke winkels en webshops in binnen- en buitenland.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, wij hebben het volste vertrouwen in onze producten en geloven dat wij het allerbeste te bieden hebben. De band die we hebben met onze klanten is onze hoogste prioriteit, daarom denken wij heel graag mee en stellen we ons flexibel op als het gaat om instaporders, afname en retourgarantie. Style outside the box betekent dat wij nét even dat stapje verder gaan, nét iets creatiever. We werken samen om het mooiste resultaat te behalen.

Wij zijn pas blij als jij blij bent - wanneer een klant straalt in de nieuwste outfits en niet kan wachten tot het volgende seizoen weer begint en ze de nieuwe collectie van hun favoriete merk kunnen scoren.

 • Janneke

  Eigenaar

 • Bas

  Eigenaar

 • Mana

  Marketing & communicatie

 • Joyce

  Logistiek medewerker

 • Hina

  Productiemanager

 • Lisette

  Designer

 • Maaike

  Designer

 • Monique

  Designer